Sabtu, 8 Ogos 2015

Bagaimana nak jana keuntungan dengan Tone Excel ?

tone excel profit
1. Taja orang lain.Ajak mereka tukar ke Tone Excel

Taja disini bukan bermakna kita bayar kos daftar untuk mereka tapi bermaksud kita daftar mereka di bawah akaun kita. Bagaimana nak ajak mereka tukar dari telco lama ke Tone Excel. Mudah saja, cerita tentang kelebihan Tone Excel. Kongsikan kebaikan dan kelebihan Tone Excel.

Bila ada saja orang yang kita taja, RM20 sebagai komisyen untuk setiap pendaftaran yang berjaya akan kita peroleh. RM20 ni akan dimasukkan ke akaun bank kita. (*sebagai makluman bank akan caj RM3 setiap transaksi). Bagi saya bank caj RM3 bukan satu isu, sebab saya dapat lebih dengan Tone Excel dan sekarang saya guna topup percuma hasil komisyen dan bonus dari Tone Excel !
Itu jika sorang yang kita taja. Kalau kita taja dalam sebulan 10 orang ?

2. Bila orang yang anda taja tadi topup , di Level 1 anda akan dapat 10% daripada amaun yang dia topup. Level 2 3% dan Level 3 13% . Jumlah komisyen anda 26% !
Anda topup sendiri pun , akan dapat 3% atau 7% .

Jadi tak perlu anda ingatkan, atau promote semula kepada orang yang dah anda taja untuk beli topup sebab mereka akan topup sendiri dan anda akan dapat komisyen yang berulang setiap bulan malah akan bertambah-tambah jika orang yang anda taja pula daftarkan orang lain di bawah mereka (Level 2 anda)
level profit tone excel

Berminat nak tukar simkad Tone Excel

Boleh whatsapp saya di 013-3363397 atau
daftar terus di http://te2u.blogspot.com/p/blog-page_1.html

0 ulasan:

Catat Ulasan

Bisnes Online, AutoDownLine Tone Excel